Top 20 DJ sili ona tamaoaiga i le lalolagi (2024)

O ai DJ sili ona mauoa i luga o le paneta?

E tusa ai ma le pisinisi musika, o DJs atonu e le o ni tagata autu e te manatu e maua uma le tamaoaiga. A uma mea uma, o le a soʻo se foliga o Dr. Dre, Eminem, Jay-Z, Ice Cube, ma isi, e leai se isi mea e faʻaputuina.

Lisi o Mataupu

DJ sili ona mauoa i le lalolagi – Lisi o DJ sili ona mauoa i le lalolagi

Top 20 DJ sili ona tamaoaiga i le lalolagi (1)

Po o le a lava, atonu e te maofa i se vaega o tupe o loʻo tosoina e nei DJs!

Ua matou fa'apotopotoina se fa'apotopotoga o DJ sili ona taugata i luga o le paneta, peita'i ae e te le'i su'esu'e, fai se matematega po'o ai e te talitonu o le a fa'aalia i lalo.

Calvin Harris

Aofa'i tau aoga: $300 Miliona

Calvin Harris o se Sikotilani DJ, leo, musika, ma le fai pese. O lona igoa moni o Adam Richard Wiles. Na aumaia o ia i le lalolagi i Dumfries, Sikotilani, ae o loo nofo nei i Los Angeles, Kalefonia.

I le taimi a o laʻitiiti Atamu, na te faʻaputu fata i faleoloa ma galue i se fale gaosi iʻa i le pitonuʻu e aumai le tinoitupe na te manaʻo ai mo mea DJ.

Na ia faʻaauau pea ona amata ona fatuina faʻamaumauga i se tulaga tele, ma mulimuli ane na puʻeina le manatu o le Three Six Zero Group, o le na faʻailogaina o ia mulimuli ane. I le taimi nei, o Calvin Harris o le DJ sili ona mauoa i luga o le paneta ma le aofaʻi atoa o le $ 300 miliona.

Gianluca Vacchi

Aofa'i tau aoga: $200 Miliona

O Gianluca Vacchi o se tagata poto fa'aItalia DJ ma fa'afiafiaga amio. E foliga mai e masani ona lauiloa i lona olaga; e ui ina 50 ma ona tupu ona tausaga, ae malosi lona tino pe'a ma e fai lava si tama taalo.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi atoa o le tau aoga a Gianluca ua fuafuaina e $ 200 miliona.

DJ Tiesto

Aofa'i tau aoga: $170 Miliona

Tiesto, o lona igoa atoa o Tijs Michiel Verwest, o se Dutch DJ ma faʻamaumauga.

I le taimi a o talavou Tijs, o le a ia DJ i vaega aoga, ma mulimuli ane i nai kalapu i Netherlands i ni nai tausaga talu ona maeʻa le mea moni. I le 1994, na amata ai ona ia saunia ana lava fati, ma o le tulaga lena na amata ai ona amata lana galuega.

O Tiesto e lona tolu i luga o lenei fa'asologa o DJ sili ona taugata i luga o le paneta ma le aofa'i atoa o le tau aoga e $170 miliona.

Steve Aoki

Aofa'i a Steve Aoki: $95 Miliona

O Steven Hiroyuki, e igoa foi ia Steve Aoki, o se tagata fai pese eletise-fale Amerika, fai faamaumauga, DJ, ma le taitai musika.

Ua tu'uina atu e Aoki ni nai Bulletin diagramming studio collections, mata'ina Wonderland, lea na fa'aigoaina mo le Grammy Award mo le Best Dance/Electronica Collection i le 2013. E fa'apea fo'i o ia o le paionia i tua o le Steve Aoki Charitable Fund, lea e fa'aputuina tupe mo fa'alapotopotoga fesoasoani mo tagata i le lalolagi atoa.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi atoa o le tau aoga a Steve Aoki ua fuafuaina e $ 95 miliona.

Tavita Guetta

Aofa'i tau aoga: $75 Miliona

David Guetta o se Falani DJ, fai musika, fai faamaumauga, ma remixer. Na fesoasoani o ia i le faʻavaeina o Gum Productions ma Jean-Charles Carré ma Joachim Garraud, ma tuʻuina atu lana aoina sili ona manatua pea 'Just a Little More Love', i le 2002.

Soo se tagata e malamalama i le DJ'ing ua iloa e uiga ia David Guetta, ma e leai se masalosalo. O ia o se tasi o DJ sili ona lauiloa i le lalolagi atoa, faʻatasi ma Calvin Harris o loʻo aofia i le tulaga sili.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aofaʻi o David Guetta ua fuafuaina e $ 75 miliona.

Alex Pall

Aofa'i tau aoga: $70 Miliona

Alex Pall o se American DJ/Entertainer ma o se tasi o vaega o le ulugalii The Chainsmokers. O le Chainsmokers na amata tuʻuina atu musika EDM i le 2012, ma ua i ai ni taunuʻuga taua.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aofaʻi o Alex Pall ua fuafuaina e $ 70 miliona, ma avea ai o ia ma DJ sili lona ono i luga o le paneta.

Andrew Taggart

Aofa'i tau aoga: $70 Miliona

Andrew Taggart o se American DJ, ma se tasi vaega o le ulugalii Chainsmokers. O lana paaga o Alex Pall o loʻo aofia ai foʻi i lenei faʻasologa. Ua latou fatuina musika EDM i lalo ole igoa ole Chainsmoker e amata ile 2012.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aofaʻi o Andrew Taggart ua fuafuaina e $ 70 miliona.

Guy-Manuel de Homem-Christo

Aofa'i tau aoga: $70 Miliona

O Guy Manuel de Homem-Christo, o loʻo aofia i le agavale i luga, o se faʻataʻitaʻi Falani, fai faʻamaumauga, leo leo, musika, DJ, ma le faʻatonu ata.

E sili ona lauiloa o ia mo le avea ma se tasi o vaega o le French house music duo Daft Punk. O le isi afa o Thomas Bangalter, o loʻo faʻaalia foi i lenei faʻasologa o DJ sili ona taugata i luga o le paneta.

Thomas Bangalter

Aofa'i tau aoga: $70 Miliona

O Thomas Bangalter, o loʻo faʻaalia i le itu taumatau i luga, o se Falani faʻafiafia, fai faʻamaumauga, leo, fai pese, DJ, tusitala ma le ata tifa*ga.

O ia o le isi vaega o le aufaipese a le French house music duo Daft Punk, ma ua faʻaputuina le $70 miliona le aofaʻi o lona tau e ala i lana galuega.

Paul Oakenfold

Ole aofa'i ole tau ole a Paul Oakenfold: $65 Miliona

Paul Imprint Oakenfold ose fa'aPeretania fa'amaufa'ailoga ma fa'ase'e DJ.

Oakenfold o se koluse lua Grammy Award ma e lua taimi na filifilia i le World Music Awards. Sa faapena foi ona faia lana palota e avea ma Numera 1 DJ I luga o le paneta faalua i le 1998 ma le 1999 e le DJ Magazine.

I luga o le tele o lana galuega, ua faʻaputuina e Paul le aofaʻi atoa o le $ 65 miliona, ma avea ai o ia ma DJ lona sefulu sili ona taugata i luga o le paneta.

afrojack

Aofa'i tau aoga: $60 Miliona

Afrojack o se Dutch DJ, fai faamaumauga, ma remixer. I le 2014, na ia tuʻuina atu ai lana faʻasalalauga faʻagalo le Lalolagi. Afrojack e aofia pea i le autu 10 o DJ Mag Top 100 DJs.

Fa'atasi ai ma le aofa'i o le tau aofa'i o le $60 miliona, ua avea ai o ia ma se tasi o DJ sili ona taugata i luga o le paneta.

Paulo van Dyk

Aofa'i tau aoga: $60 Miliona

O Matthias Paul, e masani ona taʻua o Paul van Dyk, o se Siamani Grammy Award-manumalo DJ, fai faamaumauga ma tagata fai pese.

Na faaigoaina o ia o le DJ autu a le Lalolagi i le 2005 ma le 2006, o se mea na o se vaega tauagafau o DJ i soo se taimi ua ausia. O ia o le DJ muamua lava na faaigoaina numera tasi e Mixmag i le 2005, ma O le 2008, na ia faʻatau atu i matu o le 3 miliona aoina i le lalolagi atoa.

Armin Van Buuren

Aofa'i tau aoga: $55 Miliona

Armin van Buuren o se Dutch DJ, fai faamaumauga, ma remixer;

Ua manumalo Van Buuren i faʻailoga eseese. Ua fa'atulagaina o ia o le No. 1 DJ e DJ Mag se fa'amaumauga o le tele o taimi, fa tausaga sa'o. Na fa'atulaga o ia i le DJ Mag Top 100 DJ rundown i le 2016 ma le 2017.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aofaʻi o Armin van Buuren ua fuafuaina e $ 55 miliona.

Deadmau5

Aofa'i tau aoga: $50 Miliona

O Joel Thomas Zimmerman, e sili atu ona iloa e lona tulaga igoa deadmau5, o se tagata fai faamaumauga a Kanata ma DJ mai Toronto, Ontario.

Ua maua e Zimmerman ni tofiga e ono Grammy Award mo lana galuega. Sa galue o ia ma DJ eseese ma fai, e pei o Kaskade, MC Flipside, Ransack Swire, ma Wolfgang Gartner.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aofaʻi o Deadmau5 ua fuafuaina e $ 50 miliona, ma tuʻu ai o ia i le sefulufa i luga o lenei faʻasologa o taʻaloga sili ona mataʻutia i luga o le paneta.

Kaskade

Aofa'i tau aoga: $50 Miliona

Ryan Gary Raddon, iloa e lona tulaga igoa Kaskade, o se American DJ, fai faamaumauga, ma remixer.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aofaʻi a Kaskade ua fuafuaina e $ 50 miliona.

Skrillex

Aofa'i tau aoga: $50 Miliona

O Sonny John Moore, e ta'ua fa'apitoa e pei o Skrillex, o se tagata fai musika siva fa'aeletonika Amerika, DJ, leo leo, fai pese, ma le tele-instrumentalist.

Skrillex 'style e matua ese lava mai le tele o isi DJ i fafo, ma na tu'u ese ai o ia a'o taumafai e ta'uta'ua.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aoga a Skrillex ua fuafuaina e $ 50 miliona.

John Digweed

Aofa'i tau aoga: $48 Miliona

O John Digweed o se DJ fa'aPeretania, fai fa'amaumauga, ma fa'afiafia. DJ Magazine na faia se palota mo ia i le lalolagi Numera 1 DJ i le 2001.

Ua 50 nei tausaga o Ioane ma e le taumateina le manuia o lana galuega, e oo mai i le taimi nei ua tuua ai o ia ma le tau aofaʻi e $48 miliona.

Zedd

Aofa'i tau aoga: $45 Miliona

Anton Zaslavski, iloa lauiloa i lona tulaga igoa Zedd, o se tagata fai faamaumauga Siamani, DJ, ma le tagata fai pese. Na fanau Zedd i Rusia, ae na ia oo i le tamaitiiti i Siamani, lea na amata uma ai lana galuega fiafia o se DJ.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aofaʻi o Zedd e $ 45 miliona, ma avea ai o ia ma DJ lona sefuluvalu sili ona taugata i luga o le paneta.

Faamasino Jules

Aofa'i tau aoga: $42 Miliona

O Faamasino Jules o se DJ musika siva faaPeretania, fai, ma faufautua faufautua. Ua lauiloa mo ana gaoioiga DJ, fatuga musika, ma leitio lauiloa na alualu i luma i le lalolagi atoa. Na palotaina o ia e avea ma DJ Numera 1 I luga o le paneta e le DJ Magazine i le 1995.

Ua ausia e Jules le lisi o DJ sili ona mauoa i luga o le paneta ma le tau aofaʻi o le $ 42 miliona.

Marshmello

Aofa'i tau aoga: $40 Miliona

Christopher Comstock, e taʻua foi Marshmello, o se tagata fai musika faaeletonika Amerika ma DJ. O Marshmello e manino lava le lauiloa i le ofuina o se ulu e foliga mai i le marshmallow a'o faia i luma o le aofia.

Na manatu muamua na faʻaaogaina e Comstock lenei mea e fesoasoani ai i le galue i lona tagata lautele ma faʻaalia e siitia lana galuega.

E oʻo mai ia Fepuari 2023, o le aofaʻi o le tau aofaʻi o Marshmello ua fuafuaina e $ 40 miliona.

Top 20 DJ sili ona tamaoaiga i le lalolagi (2024)
Top Articles
Mikayla Campinos Leak: Privacy and Ethics in the Digital Age
Mikayla Campinos' Nationality: An Exclusive Look Into Her Heritage
Spasa Parish
The Machine 2023 Showtimes Near Habersham Hills Cinemas
Gilbert Public Schools Infinite Campus
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Finger Lakes 1 Police Beat
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Havasu Lake residents boiling over water quality as EPA assumes oversight
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Cyclefish 2023
Truist Bank Open Saturday
What’s Closing at Disney World? A Complete Guide
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Ohio State Football Wiki
Find Words Containing Specific Letters | WordFinder®
FirstLight Power to Acquire Leading Canadian Renewable Operator and Developer Hydromega Services Inc. - FirstLight
Webmail.unt.edu
When Is Moonset Tonight
2024-25 ITH Season Preview: USC Trojans
Metro By T Mobile Sign In
Restored Republic December 1 2022
Sweeterthanolives
How to get tink dissipator coil? - Dish De
Lincoln Financial Field Section 110
1084 Sadie Ridge Road, Clermont, FL 34715 - MLS# O6240905 - Coldwell Banker
Kino am Raschplatz - Vorschau
Classic Buttermilk Pancakes
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
'I want to be the oldest Miss Universe winner - at 31'
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Ice Hockey Dboard
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
A look back at the history of the Capital One Tower
Alvin Isd Ixl
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
2045 Union Ave SE, Grand Rapids, MI 49507 | Estately 🧡 | MLS# 24048395
Upgrading Fedora Linux to a New Release
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 5974

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.