Walgreens werkt samen met Amerikaanse overheid aan klinische proeven Door Investing.com (2024)

DEERFIELD, Ill. - Walgreens is een samenwerking aangegaan met de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, om gedecentraliseerd klinisch onderzoek te bevorderen via een programma met de naam Decentralized Clinical Operations for Healthcare and Research (D-COHRe). Deze samenwerking, die vandaag is aangekondigd, is gericht op het versterken van de Amerikaanse infrastructuur voor klinisch onderzoek voor FDA-gereguleerde producten, met name in de context van noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid.

Het partnerschap maakt gebruik van het Walgreens ecosysteem voor klinische onderzoeken, dat sinds de oprichting in 2022 in contact is geweest met meer dan vijf miljoen patiënten, om deelnemers mogelijk aan te melden voor klinische onderzoeken. Walgreens is erkend voor het behalen van wervingsdoelen en het overtreffen van nationale gemiddelden voor diversiteit in deelnemers aan klinische studies.

De aanpak van Walgreens integreert haar fysieke locaties en digitale platforms, met als doel het stroomlijnen van het proces voor patiënten om deel te nemen aan klinisch onderzoek als onderdeel van hun reguliere gezondheidszorgroutine. Dit model is bedoeld om de efficiëntie en toegang tot klinisch onderzoek te verbeteren voor de hele Amerikaanse bevolking.

Het initiatief omvat ook een Fase IV observationeel COVID-19 onderzoek om de paraatheid voor de volksgezondheid te verbeteren, waarbij gebruik wordt gemaakt van het netwerk van Walgreens openbare apotheken.

De toewijding van Walgreens aan gedecentraliseerd klinisch onderzoek sluit aan bij de noodzaak om de toegang tot en vertegenwoordiging van trials te vergroten, aangezien 80% van de trials er naar verluidt niet in slaagt om de inschrijvingsdoelen binnen de geplande tijd te halen. Dit tekort draagt bij aan aanzienlijke vertragingen en kosten in de klinische onderzoekssector.

Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance, Inc. (NASDAQ: WBA), beheert Walgreens bijna 9.000 locaties in de VS en Puerto Rico en is gepositioneerd als een belangrijke speler op het gebied van gezondheidszorg en farmacie.

Dit strategische partnerschap met BARDA heeft een waarde van maximaal $ 100 miljoen over een periode van vijf jaar en weerspiegelt Walgreens' toewijding aan het meer geïntegreerd en toegankelijk maken van klinisch onderzoek, met name tijdens crises op het gebied van de volksgezondheid.

De informatie voor dit artikel is gebaseerd op een persbericht.

In ander recent nieuws heeft Walgreens op meerdere fronten belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt. De winst van het bedrijf over het derde kwartaal van het boekjaar 2024 liet een aangepaste winst per aandeel (WPA) zien van $ 0,63, wat leidde tot een herziene verwachting voor het hele jaar van $ 2,80 tot $ 2,95 WPA. In reactie hierop hebben verschillende analistenbureaus, waaronder RBC Capital Markets, TD Cowen, Truist Securities en Mizuho Securities, hun koersdoelen voor Walgreens aandelen aangepast.

In een poging om zijn activiteiten te optimaliseren, voltooide Walgreens een openbaar aanbod van $ 750 miljoen aan obligaties, met een rendement van 8,125% en een looptijd tot 2029. De opgehaalde fondsen kunnen worden gebruikt voor algemene bedrijfsdoeleinden, waaronder de herfinanciering van bestaande schulden of de financiering van kapitaaluitgaven.

Bovendien heeft Walgreens tot $25 miljoen gekregen van de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) om een fase IV observationele studie uit te voeren naar de effectiviteit van het COVID-19 vaccin. Het bedrijf is ook een partnerschap aangegaan met Instacart om begunstigden van het Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) in staat te stellen hun Electronic Benefit Transfer (EBT)-betalingen te gebruiken voor online aankopen, met als doel de toegang tot voedsel voor gemeenschappen te verbeteren.

Om het leiderschap te versterken heeft Walgreens Tracey Koller benoemd tot Chief Merchandising Officer en Sharmila Sudhakar tot Group Vice President en Hoofd Digital Commerce. Daarnaast werd Dr. William H. Shrank benoemd tot lid van de raad van bestuur van Walgreens. De onderneming heeft ook haar statuten aangepast om beter aan te sluiten bij de Delaware General Corporation Law en haar eigen Certificate of Incorporation. Deze recente ontwikkelingen weerspiegelen de voortdurende inspanningen van Walgreens om haar activiteiten en financiële prestaties te optimaliseren.

Inzichten van InvestingPro

In het kielzog van Walgreens' nieuwe samenwerking met BARDA bieden de financiële gezondheid en marktprestaties van de onderneming een bredere context voor beleggers. Volgens recente gegevens van InvestingPro heeft Walgreens Boots Alliance, Inc. (NASDAQ: WBA) een marktkapitalisatie van $9,43 miljard, wat duidt op een aanzienlijke aanwezigheid in de markt ondanks recente uitdagingen.

InvestingPro Tips geven aan dat de koers-winstverhouding van Walgreens op -1,63 staat, met een aangepaste koers-winstverhouding voor de laatste twaalf maanden vanaf Q3 2024 op -12,71. Deze negatieve ratio weerspiegelt de winstuitdagingen waarmee het bedrijf te maken heeft gehad. De Koers/Winst Groei Verhouding van 0,02 in dezelfde periode suggereert echter potentieel voor toekomstige groei ten opzichte van de winstverwachtingen, wat beleggers bemoedigend zouden kunnen vinden in de context van de strategische initiatieven van het bedrijf.

Vanuit een omzetstandpunt heeft Walgreens een groei van 6,92% gezien in de laatste twaalf maanden vanaf Q3 2024, tot $145,53 miljard, gekoppeld aan een brutowinstmarge van 18,38%. Dit wijst op een gezond vermogen om winst te genereren uit zijn inkomsten, wat cruciaal is voor de financiering van ondernemingen zoals het D-COHRe programma. Beleggers kunnen meer dan 100 aanvullende InvestingPro Tips vinden om de financiële nuances en het beleggingspotentieel van Walgreens verder te onderzoeken.

Het is ook vermeldenswaard dat Walgreens een aanzienlijk dividendrendement van 9,16% biedt, een cijfer dat inkomstengerichte beleggers kan aantrekken, vooral in tijden van marktvolatiliteit. De dividendgroei is echter aanzienlijk gedaald met -47,92% over de afgelopen twaalf maanden vanaf Q3 2024, wat een punt van zorg zou kunnen zijn voor langetermijnbeleggers.

De toewijding van Walgreens aan het bevorderen van klinische proeven via de samenwerking met BARDA is een innovatieve stap in de gezondheidszorg. Beleggers die de prestaties van WBA's aandelen volgen, zullen in de gaten houden hoe dit initiatief de financiële resultaten en marktpositie van het bedrijf op de lange termijn kan beïnvloeden.

Dit artikel is vertaald met behulp van kunstmatige intelligentie. Raadpleeg voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Walgreens werkt samen met Amerikaanse overheid aan klinische proeven Door Investing.com (2024)
Top Articles
Shining Mikayla Campinos Purple LED Lights: Enhance Your Space
Mikayla Campinos Purple Video | Controversial Footage Surfaces
Menards Thermal Fuse
417-990-0201
Craigslist Houses For Rent In Denver Colorado
Is Sam's Club Plus worth it? What to know about the premium warehouse membership before you sign up
Room Background For Zepeto
³µ¿Â«»ÍÀÇ Ã¢½ÃÀÚ À̸¸±¸ ¸íÀÎ, ¹Ì±¹ Ķ¸®Æ÷´Ï¾Æ ÁøÃâ - ¿ù°£ÆÄ¿öÄÚ¸®¾Æ
Cad Calls Meriden Ct
Pbr Wisconsin Baseball
Heska Ulite
Bill Devane Obituary
Es.cvs.com/Otchs/Devoted
Thayer Rasmussen Cause Of Death
Methodist Laborworkx
Cooking Fever Wiki
Craigslist Pets Athens Ohio
Mail.zsthost Change Password
Georgia Vehicle Registration Fees Calculator
97226 Zip Code
Acts 16 Nkjv
Shopmonsterus Reviews
Craigslist Pearl Ms
Craigslist Lewes Delaware
Sienna
Dell 22 FHD-Computermonitor – E2222H | Dell Deutschland
Insidious 5 Showtimes Near Cinemark Southland Center And Xd
Robert A McDougal: XPP Tutorial
The Bold and the Beautiful
Angel del Villar Net Worth | Wife
Tributes flow for Soundgarden singer Chris Cornell as cause of death revealed
Lake Dunson Robertson Funeral Home Lagrange Georgia Obituary
Usf Football Wiki
Myql Loan Login
Mckinley rugzak - Mode accessoires kopen? Ruime keuze
Puretalkusa.com/Amac
Pro-Ject’s T2 Super Phono Turntable Is a Super Performer, and It’s a Super Bargain Too
Lonely Wife Dating Club בקורות וחוות דעת משתמשים 2021
Mugshots Journal Star
2132815089
21 Alive Weather Team
Why Are The French So Google Feud Answers
Pgecom
Youravon Com Mi Cuenta
Marcel Boom X
CPM Homework Help
Bbwcumdreams
F9 2385
Cvs Minute Clinic Women's Services
Skyward Login Wylie Isd
OSF OnCall Urgent Care treats minor illnesses and injuries
Volstate Portal
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 5801

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.